Image Title 1

Despre noi

Cabinet dermato-venerologie.

Strada Ana Ipatescu Nr 8 ( vis-a-vis Hotel Bucovina ) Suceava.
Telefon: 0740 / 205.199 ; 0745 / 798.084

Detalii »
Image Title 2

Medici

Dr. Cristina Ionescu medic primar
dermato-venerologie

Doctor in stiinte medicale.

Asistent medical principal
Tifachi Mariana.

Detalii »
Image Title 3

Consultatii si tratamente

Toate tipurile de boli de piele, ulcer varicos, boli venerice, dermatologie pediatrica.
Dermatoscopie pentru examinarea alunitelor si depistarea cancerelor de piele.
Dermabraziune pentru tratamentul acneei, ridurilor fine, petelor de pe fata. Crioterapie pentru acnee, negi, caderea parului, alte afectiuni. Peeling-uri chimice.

Detalii »
Image Title 4

Contact

Program: Luni, marti, joi: 16:00 - 18:00
Telefon: 0745 / 798.084; 0740 / 205.199
E-mail pentru corespondenta: office@dermaclinic.ro
Web: www.dermaclinic.ro

Detalii »

Cabinet dermato - venerologie.

Dr. Cristina Ionescu. Doctor in stiinte medicale.

Boli venerice

product 1

In ultimii ani asistam la o schimbare a spectrului etiologic al bolilor cu transmitere sexuala (BTS), in sensul ca frecventa infectiilor veneriene bacteriene, parazitare si micotice (sifilis, gonoree sau alte uretrite...

Microdermabraziune

product 1

Microdermabraziunea este un tratament medicalo-cosmetic non-invaziv pentru curatarea profunda a pielii prin indepartarea stratului de celule moarte, a impuritatilor si a petelor hiperpigmentate de pe suprafata ei.

Crioterapie

product 1

Crioterapia este o metoda moderna de tratament care consta in congelarea leziunilor cutanate prin aplicarea de azot lichid(-196 C)cu un dispozitiv special. Nu necesita anestezie, vindecarea se produce rapid, fara cicatrici si este metoda nr.1 de azot

Programari

Medic

Activitatea profesionala a medicului:

  • 2001- pina in prezent : Dermaclinic Suceava,medic specialist dermatologie si venerologie
  • 1996- pina in prezent : Spitalul Judetean Suceava, coordonator Compartiment

Dermatologie

  • 1992- 1996: Spitalul Colentina, Bucuresti, rezident dermatologie si venerologie.

Educatia profesionala:

  • 1985 – 1991 Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi;
  • 1992 – 1996 Rezidentiat in dermatologie si venerologie Spitalul Colentina Bucuresti;
  • 1997 – 2005 Doctorand la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, elaborare teza doctorat cu tema “Boala venoasa cronica a membrelor inferioare”;
  • 2004 – 2006 Masterand la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava, Master in Managementul Administratiei Publice in Uniunea Europeana;
  • Participari anuale la conferintele si congresele EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) si SRD (Societatea Romana de Dermatologie)

Consultatii si tratamente

Dermastoscopie

example1

Dermatoscopia (microscopia cu epiluminescenta) este o metoda moderna de examinare a leziunilor pigmentare (alunite, hemangioame,cancere cutanate, leziuni precanceroase) si a firului de par, cu ajutorul dermatoscopului care este practic un microscop monocular.

Indicatii: orice leziune pigmentata de pe suprafata pielii, examinarea alunitelor.Analiza dermatoscopica a alunitelor si a altor leziuni pigmentate este necesara la diverse intervale de timp deoarece un procent insemnat de leziuni pigmentare se pot canceriza ca urmare a expunerii

prelungite la soare sau a microtraumatismelor repetate ( atentie la alunitele situate la nivelul bretelelor de la sutien, al curelelor de la pantaloni sau fuste, axila, alte pliuri, talpa, spate sau orice zona in care exista frecare).

Semnele de pericol de cancerizare a nevilor pigmentari (alunitelor) se pot sintetiza in 5 litere – A B C D E.

A – asimetrie - cancerizarea unei alunite poate fi suspectata cand aceasta creste si devine asimetrica, alunitele obisnuite fiind in general rotunde si avand o forma simetrica.
B -border ( margini) – alunita isi modifica forma si incepe sa prezinte margini neregulate, in locul formei obisnuite rotund – sferica.
C – culoare - alunitele obisnuite au in general o singura culoare, respectiv o nuanta uniforma de maro (mai inchis sau mai deschis).Cand alunitele isi modifica culoarea si apar in cazul aceleasi alunite diferite nuante de maro sau chiar negru, acesta poate fi un prim semn de cancerizare a lor, respectiv de transformare in melanom.
D – diametru – alunitele care cresc in dimensiuni intr-un timp rapid, respectiv isi modifica diametrul la peste 6 mm, pot fi suspectate de transformare maligna.
E – evolutie – alunitele care incep sa evolueze, respectiv incep sa-si modifice marimea, diametrul, forma, culoarea sau incep sa sangereze, sa fie pruriginoase ( senzatie de mancarime) sau sa prezinte cruste (cojite) pot fi suspectate de cancerizare.

Meniu

CSS Website Menu Css3Menu.com

 

Noutati medicale

CSS Website Menu Css3Menu.com

CSS Website Menu Css3Menu.com

newsletter
 

Legaturi externe

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Contact

Strada Ana Ipatescu Nr 8 ( vis-a-vis Hotel Bucovina – Severin ).
Localitatea: Suceava
Cod postal: 720043.
Telefon:
Orange: 0745 / 798.084 ; 0740 / 205.199