Image Title 1

Despre noi

Cabinet dermato-venerologie.

Strada Ana Ipatescu Nr 8 ( vis-a-vis Hotel Bucovina ) Suceava.
Telefoane:  0745 / 798.084; 0740 / 205.199

Detalii »
Image Title 2

Medici

Dr. Cristina Ionescu medic primar
dermato-venerologie

Doctor in stiinte medicale.

Asistent medical principal
Tifachi Mariana.

Detalii »
Image Title 3

Consultatii si tratamente

Toate tipurile de boli de piele, ulcer varicos, boli venerice, dermatologie pediatrica.
Dermatoscopie pentru examinarea alunitelor si depistarea cancerelor de piele.
Dermabraziune pentru tratamentul acneei, ridurilor fine, petelor de pe fata. Crioterapie pentru acnee, negi, caderea parului, alte afectiuni. Peeling-uri chimice.

Detalii »
Image Title 4

Contact

Program zilnic: 16:00 - 18:00
Mobil: 0745 / 798.084; 0740 / 205.199
E-mail pentru corespondenta: office@dermaclinic.ro
Web: www.dermaclinic.ro

Detalii »

Cabinet dermato - venerologie.

Dr. Cristina Ionescu. Doctor in stiinte medicale.

Boli venerice

product 1

In ultimii ani asistam la o schimbare a spectrului etiologic al bolilor cu transmitere sexuala (BTS), in sensul ca frecventa infectiilor veneriene bacteriene, parazitare si micotice (sifilis, gonoree sau alte uretrite...

Microdermabraziune

product 1

Microdermabraziunea este un tratament medicalo-cosmetic non-invaziv pentru curatarea profunda a pielii prin indepartarea stratului de celule moarte, a impuritatilor si a petelor hiperpigmentate de pe suprafata ei.

Crioterapie

product 1

Crioterapia este o metoda moderna de tratament care consta in congelarea leziunilor cutanate prin aplicarea de azot lichid(-196 C)cu un dispozitiv special. Nu necesita anestezie, vindecarea se produce rapid, fara cicatrici si este metoda nr.1 de azot

Gonoreea

Gonoreea( blenoragia) este o infectie produsa de o bacterie gram negativa(Neisseria Gonorrhoeae) si se transmite aproape exclusiv prin contact sexual sau perinatal( la nastere, de la mama la nou nascut). Infectia afecteaza initial tractul uro-genital( uretra, prostata, vagin, col uterin, trompe uterine) dar se poate extinde si la nivelul rectului, oro-faringian, conjunctivele ochiului). Un procent insemnat dintre persoanele care sunt infectate cu N.Gonorrhoeae sunt asimptomatice( nu prezinta semne si simptome clinice de boala), dar pot transmite infectia partenerilor cu care au contact sexual.

Perioada de incubatie ( perioada dintre contactul infectant si aparitia simptomelor) este de 1-14 zile sau chiar mai mult, dar cel mai frecvent infectia se manifesta la 2-5 zile de la contact. Simptomele principale sunt aparitia unor usturimi la urinare ( disurie) si a unei secretii uretrale / vaginale abundenta, initial cu aspect mucos, apoi purulenta. La femei simptomele apar la aproximativ 10 zile de la contact, iar infectia se localizeaza initial la nivelul colului uterin, determinand aparitia unor secretii purulente si sangerari intermenstruale. Frecvent, infectia se extinde la nivelul rectului, prin contaminare cu secretiile vaginale. Infectiile faringiene se transmit prin contact oro-genital , in general sunt asimptomatice, dar constituie o cale de transmitere a infectiei la alti parteneri.

Dupa cateva zile de la aparitia secretiilor purulente este posibil ca acestea sa se diminueze si fara tratament, dar acest fapt nu semnifica o vindecare naturala, ci posibile complicatii prin extinderea infectiei la alte segmente ale tractului uro-genital ( prostata, uter, anexe) si deversarea acestor secretii in noile organe infectate. Complicatiile locale ale gonoreei la barbati constau in : epididimita ( inflamarea dureroasa a unui testicul), limfangita ( inflamarea vaselor limfatice ale penisului) si stricturi uretrale( tulburari de potenta, de ejaculare, dificultati la urinare). Complicatiile locale la femei constau in :salpingite ( infectia trompelor uterine, care la randul ei se poate complica cu infertilitate sau sarcini extrauterine) si boala inflamatorie pelvina ( dureri la nivelul uterului si ovarelor, tulburari de menstruatie, sangerari intermenstruale, sterilitate, sarcina extrauterina).

Atat la femei cat si la barbati, infectia gonococica netratata poate determina infertilitate, sterilitate, tulburari ale libidoului si potentei. Complicatiile sistemice ale infectiei gonococice sunt mai rare si se manifesta prin inflamatii articulare asociate cu eruptii la nivelul pielii.Foarte rar pot apare afectari meningeale si cardiace. Tratamentul gonoreei cu antibiotice variaza in functie de zona geografica si stadiul infectiei. Cu cat infectia gonococica este mai veche, cu atat riscul complicatiilor este mai mare si tratamentul mai dificil.  

Despre noi

DERMACLINIC este un cabinet de dermatologie, venerologie si cosmetica medicala deschis din anul 2001, care isi desfasoara activitatea in Suceava, strada A. Ipatescu nr.8 (vis-a-vis de hotelul Bucovina Severin) ce ofera urmatoarele servicii medicale:

Dermabraziune – pentru acnee, riduri, pete.

Crioterapie – acnee, caderea parului, negi.

Boli de piele si boli transmise sexual.

Varice – tratarea ulcerului varicos

Electrocauterizari

Dermatoscopie ( examinarea alunitelor ).

Telefoane:

Orange: 0745 / 798.084

Orange: 0740 / 205.199

E-mail: office@dermaclinic.ro

E-mail: dermacris@yahoo.com

Meniu

CSS Website Menu Css3Menu.com

 

Noutati medicale

CSS Website Menu Css3Menu.com

CSS Website Menu Css3Menu.com

newsletter
 

Legaturi externe

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Contact

Strada Ana Ipatescu Nr 8 ( vis-a-vis Hotel Bucovina – Severin ).
Localitatea: Suceava
Cod postal: 720043.
Telefoane:
Orange: 0745 / 798.084 ; 0740 / 205.199